Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Salon Mooi

Augustalaan 13 (ingang: Benedenbaantje) Bergen op Zoom 4615 HM NL

Salon Mooi!

Een mooi moment voor jezelf.

De Bentlon Dermashaper! De instant facelift behandeling zonder operatie!

Een behandeling met de Bentlon Dermashaper geeft een instant

facelift: direct resultaat zonder operatie!

De Dermashaper kent vele toepassingen zoals:

- Tegengaan van huidverslapping

- Spierstimulatie

- Anti-rimpel behandeling

- Afvoeren van vocht onder de ogen

- Kalmeren en herstellen van de couperose huid

- Kalmeren en herstellen van de gevoelige huid

- Kalmeren en herstellen van de beschadigde huid

- Behandelingen van verklevingen en littekens

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen door de fibroblasten gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kan ik u een bijzondere kennismakingsbehandeling geven met het DermaShaper apparaat. Door de behandeling met de DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon.

Hoe werkt de Dermashaper?

De DermaShaper werkt met een hele hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.


Met de DermaShaper behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is. Zonder operatie en zonder pijn.

Toepassingsmogelijkheden

De Bentlon Dermashaper heeft drie behandelmogelijkheden voor verschillende toepassingen, namelijk ultrasoon, elektrotherapie en ionisatie. De mogelijkheden kunnen niet alleen afzonderlijk toegepast worden, maar ook gecombineerd.

Ultrasoon

Ultrasoon zijn zeer hoge geluidsgolven die voor het menselijk oor niet hoorbaar zijn. Ultrasoon heeft ook diverse effecten op de huid. Door de energie van de ultrasoongolven en de warmteontwikkeling ontstaat er een micromassage in de huid. De micromassage zorgt voor een betere doorbloeding en hierdoor vindt een verhoogde stofwisseling plaats. Alles wordt weer in werking gesteld en fibroblasten worden gestimuleerd nieuw collageen aan te maken.

Andere toepassingsmogelijkheden zijn spierontspanning, pijnvermindering en een drainerende werking.

Elektrotherapie

Bij de elektrotherapie wekken de stroomimpulsen spiercontracties op. Voor elke spiercontractie is een verhoogde bloedtoevoer nodig en daarmee kan met elektrotherapie een veel krachtigere en intensere doorbloeding bereikt worden dan wat met een manuele massage te bereiken is. Bovendien worden door elektrotherapie de verslapte spierweefsels versterkt en worden vetophopingen in het weefsel afgebouwd. Kort vertaald: een fitness workout voor de gelaatsspieren!

Ionisatie

Bij ionisatie wordt gebruik gemaakt van gelijkstroom. De gelijkstroom laat werkstoffen dieper in het weefsel doordringen, wat ook vaak insluizen genoemd wordt. De opname van de werkstoffen is effectiever en gemakkelijker, waarmee de werkzaamheid van de producten aanmerkelijk verhoogd wordt.

Behandelkeuze:

Kalmerende behandeling:                                                                          € 93,45

 - couperose: ultrasoon zorgt ervoor dat het bindweefsel wordt verstevigd. Het stimuleert de doorbloeding. Het weefsel wordt beter gevoed en van zuurstof voorzien. De weefselstofwisseling wordt beïnvloed en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Door de ultrasoon wordt een positief effect bereikt op de afvoer van het gestuwde bloed.

- gevoelige huid: een zeer kalmerende en herstellende behandeling door de ultrasoon. De extra energie van de ultrasoon zorgt voor een micromassage en warmt de huid van binnenuit op. De fibroblasten worden gestimuleerd en gehydrateerd. De huid wordt intensief gekalmeerd waardoor rode vlekken en irritaties direct zichtbaar gekalmeerd worden.

- na microdermabrasie behandeling: ultrasoon zet de huid aan om afvalstoffen goed en sneller af te voeren. De huid wordt intensief gekalmeerd waardoor rode vlekken en irritaties direct zichtbaar gekalmeerd worden. De huid herstelt zich zeer snel.

- acne: de ultrasoon zorgt voor een micromassage en warmt de huid op. Hierdoor werkt deze afvoerend op het sebum (talg). De talg wordt beter en sneller afgevoerd. De Ultrasoon functie werkt kalmerend op een vaak rode en geïrriteerde acne huid.

Litteken behandeling:                                                                                €26,25

Het litteken lijkt meer ontspannen. Door de micromassage wordt een thermisch effect verkregen. Het litteken krijgt een toename van bloeddoorstroming, wordt beter gevoed en van zuurstof voorzien. Er treedt verbetering van kleur op. De lymfestroom wordt verbeterd en verklevingen worden losgemaakt. Collageenstructuur verbeterd waardoor het litteken minder gaat opvallen.

Spierstimulerende gelaatsbehandeling:                                                     € 49,35

 Doel: het weefsel wordt beter gevoed en van zuurstof voorzien. De weefselstofwisseling wordt beïnvloed, de fibroblasten worden aangezet om meer collageen te produceren. De doorlaatbaarheid van haarvaten en celwanden wordt verbeterd. De vochtcirculatie wordt aangezet. Het lymfestelsel wordt gestimuleerd en de zenuwuiteinden worden geprikkeld. Met als gevolg: strakker gelaat en versteviging van de spieren.

Huidverjongende (combinatietherapie)behandeling:                                 € 93,45

 Door de mogelijkheid van de Dermashaper om de krachten van elektrostimulatie en ultrasoon te bundelen wordt er op een effectieve en intensieve manier gewerkt aan het verjongen van de huid.

Huidverjongende behandeling in combinatie met microdermabrasie:       € 141,75

Gastenboek reacties Dermashaper

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor uw reactie!