Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Salon Mooi

Augustalaan 13 (ingang: Benedenbaantje) Bergen op Zoom 4615 HM NL

Salon Mooi!

Een mooi moment voor jezelf.

Stralend Mooi!

Stralend mooi met de revolutionaire MicroSkinPolish!

Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetische chirurg terecht kon. Nu weten we dat we ook een geweldig resultaat kunnen bereiken op een milde en pijnloze manier... met de revolutionaire MicroSkinPolish microdermabrasie behandeling! Veel meer dan alleen microdermabrasie...


Waarom de MicroSkinPolish?

Als je echt een stralende huid wilt hebben en de best verkrijgbare (o.a. microdermabrasie) behandeling wilt ondergaan, maak dan gebruik van de MicroSkinPolish!

3x Power

Drie krachtige, veilige en bewezen technologiën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging die de resultaten van cosmetische chirurgie benaderen.

1.Microdermabrasie (openstellen)

Eerst wordt via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe en jonge cellen worden zichtbaar.


2.Low level Laser Therapy (activeren)

Ook wel Koud Laser genoemd, omdat er nauwelijks warmte bij vrijkomt, en dus geen risico op verbranden geeft. Actieve werkstoffen - zoals hoogwaardig hyaluronzuur, essentiële vitaminen en anti-oxidanten - worden op de huid gebracht. Dankzij de sterke lichtenergie i.c.m een massagetechniek kan de huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen en de afvalstoffen goed afvoeren. De 'batterij' van de cellen krijgen als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan.


3. Skin Polish (voeden & beschermen)

Met behulp van een massagestick met een verwarmingselement en een polijststuk, wordt een voedende en beschermende crème over de huid verdeeld. De massage geeft de huid een finishing polish met als eindresultaat een gladdde en stralende huid.


Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof dat zich in de lederhuid bevindt. Hyaluronzuur kan een zeer grote hoeveelheid water aan zich binden waardoor het mede zorg draagt voor het volume en de strakheid van de huid.


Bij het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af. De huid wordt minder 'gevuld' waardoor de gelaatscontouren vervagen en de huid gaat 'doorhangen' en ouder toont. Het hoogwaardige MedCos hyaluronzuur is de nieuwste generatie hyaluronzuur welke in de huid kan doordringen en in staat is om de aanmaak van hyaluronzuur in de huid te stimuleren.


Doordat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is wordt deze niet zomaar afgestoten door het lichaam. Daarom wordt tegenwoordig bij cosmetische inspuitingen ook vaak gebruik gemaakt van hyaluronzuur.


Het resultaat: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid voor slechts € 102,90 per behandeling: Microdermabrasie, Cold laser en Skin Polish van de huid. Daarnaast kunt u de behandeling uitbreiden in combinatie met producten van Dermalogica, zoals reiniging, serum, masker en dag- of nachtverzorging voor

€ 141,75

Reacties van klanten:

mieke geplaatst op Feb 26, 2012 10:19 PM

Je kan het vergelijken met de voorjaarsschoonmaak! Een flinke reiniging gevolgd door een fris kleurtje. Complimenten zoals "wat zie je er goed uit", zeggen genoeg over de effectiviteit van de behandeling. Ik ben tevreden met het resultaat maar zeker ook met Froukje. Behandeling op maat!

Kim geplaatst op Feb 8, 2012 0:31 AM

Ik ben in december begonnen met een kuur omdat ik mijn huid een opfrisbeurt wilde geven. Na 7 behandelingen ziet mijn huid er heel mooi glad en egaal uit, ook voelt mijn huid nu heel zacht aan. Ik ben er erg blij mee, mijn huid ziet er nu heel mooi en fris uit. Een aanrader voor zowel de jonge als de wat oudere huid. Ik ben zelf bijna 30 en om mijn huid mooi te houden zal ik in toekomst zeker nog vaker naar Froukje gaan voor deze behandeling.

Angèle van de Meerendonk geplaatst op Feb 6, 2012 0:10 AM

Ik ben van de week 62 jaar geworden maar kreeg van verschillende mensen te horen dat ik er zo goed uit zag.Dit met dank aan de behandeling van Froukje.Ik ben nog niet eens klaar met de kuur en zie nu al heel goed het positieve resultaat.Een mooi egaal en glad huidje.Bedankt en ik ga zeker door met de laatste behandelingen.

Els geplaatst op Feb 4, 2012 9:32 PM

Ik ben in december begonnen met een kuur en heb inmiddels 7 behandelingen achter de rug. De conditie van mijn huid is zienderogen verbeterd. Mijn huid is steviger en gladder geworden en mijn poriën zijn ook een stuk fijner geworden. Deze behandeling is voor iedereen aan te raden die de conditie van de huid wil verbeteren/opfrissen.

julia geplaatst op Jan 27, 2012 11:32 AM

echt iedereen aan te raden wat leker en ontspanend is dat. me gezicht zie er ook frisser ,uitgerust uit super

patricia de graaf geplaatst op Jun 1, 2011 10:30 PM

ben inmiddels bijna klaar met me tweede kuur microdermabrasie,en het resultaat is verbluffend me huid is een stuk rustiger geworden ben er heel tevreden mee. groetjes

anissa geplaatst op May 30, 2011 4:51 PM

Hallo Froukje, Na een paar keer te zijn behandeld voor acne met skinpolish i.c.m de producten van dermalogica is mijn huid een stuk rustiger, levendiger en gaver geworden. ik maak gauw weer een afspraak voor een vervolg behandeling. groeten, Anissa

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you! Your message was sent successfully.

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.


Voor een langbehoudend cosmetisch resultaat, is de Microskinpolish aan te raden in kuurverband. Wilt u graag uw persoonlijk kuuradvies? Vul uw gegevens in. We geven u graag een huidadvies op maat.


Contact

Afspraak maken telefonisch:

Bel voor een afpraak op onderstaand telefoon nummer. Om de rust niet te verstoren, nemen wij tijdens behandelingen geen telefoon aan. Wij vragen u vriendelijk uw naam en telefoonnummer in te spreken op onze telefonische beantwoorder. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Tel: 0164-23.14.06 of mobiel: 06-53.42.76.53


Afspraak maken via contact formulier:

Als u een aantal data en/of tijden opgeeft, die voor u mogelijk zijn, plannen we een optionele tijd voor u in en bevestigen dit weer per e-mail.

MicroSkinPolish

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Uw gegevens zijn succesvol ingevoerd.