Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Salon Mooi

Augustalaan 13 (ingang: Benedenbaantje) Bergen op Zoom 4615 HM NL

Salon Mooi!

Een mooi moment voor jezelf.

Gastenboek

Mierella Herben geplaatst op Apr 8, 2018 4:38 PM

In maart heb ik een Age Reversal gezichtsbehandeling gehad. Dit was puur verwennerij, vooral de Hot & Cold stone gezichtsmassage. Zeker een aanrader, en voor herhaling vatbaar.

Solane geplaatst op Jan 15, 2018 1:00 AM

Ik ben vandaag voor het eerst bij een schoonheidsspecialistgeweest. Froukje heeft me erg op mijn gemak gesteld.Ik ben 11 en had een milia. Ze heeft me heel goed uitgelegd hoe ik mijn huid het beste kan verzorgen. Dank je wel voor de goede en snelle hulp.

Alien geplaatst op Nov 29, 2017 8:48 PM

Deze morgen kreeg ik de Peer-Amandel behandeling bij Froukje. Ontspannen en met een fijn aanvoelende huid kan ik er weer even tegen. Tot de volgende keer!

Linda geplaatst op Nov 29, 2017 1:42 PM

Gisteravond een heerlijke seizoensbehandeling ‘herfst-winter met peer en amandel’ gehad bij Froukje. Toen ik rozig van de massages en smeersels uit de stoel stapte, was m’n huid weer glad en stralend. Laat die decembermaand maar komen!!

Carina geplaatst op Nov 14, 2017 1:34 PM

vandaag weer naar Froukje voor een behandeling gecombineerd met de dermapen. Ben benieuwd wat voor behandeling het wordt. Het resultaat van de dermapen en shaper is nog steeds goed zichtbaar.

Herman geplaatst op Aug 22, 2017 10:10 PM

Ik ben nog steeds een zeer tevreden klant. Meer reclame ga ik niet maken voor Froukje anders wordt het voor mij te moeilijk om nog een tijdstip te vinden voor een behandeling.

Jurgen geplaatst op Aug 18, 2017 7:03 PM

Ik heb onlangs een Dermalogica Men Shave behandeling gehad bij Froukje. Deze behandeling was erg prettig voor mijn enigszins rode huid en deze is nu weer helemaal rustig

karin geplaatst op Aug 18, 2017 7:00 PM

Vorige week voor het eerst bij Froukje geweest en daar een Age Reversal Massage gehad. Wat een heerlijke behandeling. Ik kwam stralend weer thuis en kijk uit naar de volgende behandeling.

carina geplaatst op Aug 15, 2017 10:28 PM

Nog steeds goede resultaten met de dermashaper. Het verschil is goed te zien. Het is een aanrader voor een diepe rimpel te behandelen.

Carina geplaatst op Jun 27, 2017 4:46 PM

Vandaag weer naar Froukje. na een aantal behandelingen met de dermapen en dermashaper is het resultaat nog steeds goed. Ondanks dat er nu meer tijd tussen de behandelingen zit.

Herman geplaatst op Jun 12, 2017 12:08 PM

Feest. Ja precies dat is het gevoel wat ik zelf bespeur en ook terugzie bij andere bezoekers van Froukje. Een feest voor mijn gezicht in dit specifieke geval. Reden? Een beetje achterstallig onderhoud. Ik moest even over een drempel, kan echter iedere man aanraden om zich in de watten te laten leggen. Froukje ik zie je snel weer terug!

Diana geplaatst op Apr 12, 2017 7:20 PM

Vanochtend werd ik door Froukje verrast met een Hydra 3Ha behandeling en wat was het een feestje! Het was heerlijk ontspannend en voedend, en vooral door de liefdevolle massages voel ik me totaal herboren. Dank je wel!

Gaby geplaatst op Apr 12, 2017 12:08 PM

Vanavond alweer voor de vijfde keer naar Froukje voor de dermashaper behandeling , zo prettig dat je ook in de avond bij haar terecht kan als je overdag geen tijd hebt.

Linda geplaatst op Apr 6, 2017 4:30 AM

Nog aan het nagenieten van een zalige Hydra 3Ha behandeling!! Naast het perfect zuiveren van mijn huid met diverse maskers en peelings, verwende Froukje mij ook met verschillende massages (rug, nek, gezicht en hoofd). Deze behandeling is een absolute aanrader, het zorgt dat je écht geniet en rust terugvindt. Thnx lieve Froukje. X

Gaby geplaatst op Mar 28, 2017 10:32 PM

Vandaag de derde behandeling gehad met de dermashaper , behoorlijk intensieve , de spieren worden goed gestimuleerd maar Froukje houdt goed bij wat ze elke week doet en vraagt regelmatig hoe ik mij voel, ik ga zeker nog even door voor het beste resultaat .

Margreet geplaatst op Mar 17, 2017 2:34 AM

Een super heerlijke gelaatsbehandeling gehad gevolgd door een ontspannende rugmassage. Heel hartelijk dank Froukje , ik kom heel graag terug!

Gaby geplaatst op Mar 16, 2017 4:47 PM

Vandaag kennis gemaakt met Froukje dankzij de Bongo bon , een behandeling gehad met dermashaper een vreemd gevoel,maar Froukje legt alles heel duidelijk uit . Volgende afspraak staat al , ik heb er alle vertrouwen in ben relaxed thuis gekomen .

paula christianen geplaatst op Feb 23, 2017 10:41 PM

vorige week ben ik superverwend met een oxygenerende behandeling,gevolgd door een ontspannende massage ,ik voelde me helemaal Zen ,grazie mille Froukje kom zeker terug ììì

hester geplaatst op Feb 23, 2017 4:28 AM

Genoten van een heerlijke hanakasumi behandeling bij Salon mooi; gelaatsbehandeling met als afsluiter een heerlijke rug massage. Volledig ontspannen! Dankjewel Froukje.

Christel geplaatst op Jan 27, 2017 10:55 PM

Door Froukje in de watten gelegd met een winter oxygenerende behandeling. Genoten van de maskertjes en de massages! Even 1,5 uur me-time. Thnx Froukje!

Christel geplaatst op Jan 27, 2017 10:55 PM

Door Froukje in de watten gelegd met een winter oxygenerende behandeling. Genoten van de maskertjes en de massages! Even 1,5 uur me-time. Thnx Froukje!

Michelle geplaatst op Jan 20, 2017 7:44 PM

Winter oxygenerende seizoensbehandeling; wat was dit een heerlijk behandeling, de lekkere fruit geur en het gevoel op mijn huid na afloop was een paar dagen zichtbaar, mijn huid is er echt van opgeknapt

Linda geplaatst op Jan 13, 2017 0:55 AM

Zoals altijd weer een heerlijke behandeling. Zalige massage, heerlijk ruikende maskertjes en crèmes én keurig geharst. Ik kan er dan weer een paar weken tegen!! Naast de fijne behandelingen ook professioneel advies over bijvoorbeeld laseren. Top!

Anne geplaatst op Jan 11, 2017 0:23 AM

Weer van een heerlijke behandeling genoten in december, de Glow Treatment. Kwam er opgepoetst en uitgerust, dus glowing vandaan, ook letterlijk...want Froukje geeft vaak cadeautjes weg en dit keer een bodylotion met subtiele glittertjes, leuk voor de feestdagen!

Carina geplaatst op Nov 29, 2016 1:04 AM

Ik ga nu 1 keer in de 4 weken nar Froukje. De ene keer word ik behandeld met de dermapen de andere keer met de dermashaper. Nog steeds verbetering te zien.

Herman geplaatst op Nov 29, 2016 0:47 AM

Ik ben geen storyteller. Toch zie ik hier een aantal van mijn verhalen. Als iemand iets beters te melden heeft dan ik dan wil ik degene vooral niet ontmoedigen. Ik ben enthousiast vanaf de eerste behandeling. Volgens mij is er maar een ding te verbeteren. Een actie is meestal actueel. De laatste actie liep t/m 26 sept. Schoonheidsfoutje zal ik het maar noemen.

Herman geplaatst op Nov 1, 2016 1:00 AM

Ik zal proberen het evenwicht in ervaringen tussen man en vrouw recht te trekken. We worden allemaal ouder, maar dat hoeft toch niemand te weten. ik blijf ook na een behandeling van Froukje mijn oude vertrouwde muziek luisteren. Wat ik nu wel doe is het volgen van de tips en af en toe de toplaag laten onderhouden. Wordt vervolgd want ik kom nog een keer terug.

Carina geplaatst op Nov 1, 2016 0:57 AM

Zoals de vorige keer gezegd behandeling met dermapen gehad. Morgen weer een behandeling met de dermashaper. Het is een mooi resultaat. Niet pijnlijk en het is een korte behandeling.

Carina geplaatst op Oct 4, 2016 10:44 AM

Vanavond weer een behandeling met de dermapen. Na een pauze van vier weken wegens vakantie. Is in die weken hetzelfde gebleven.

Carina geplaatst op Sep 6, 2016 1:49 AM

Nog steeds erg tevreden over de behandeling met de dermapen en dermashaper.

Herman Janssens geplaatst op Aug 30, 2016 3:02 AM

Voor de trouwe lezers; Ik denk persoonlijk dat het niet veel zullen zijn die deze geheime pagina weten te vinden. Desalnietemin wil ik het laatste nieuws met jullie delen. Na een intensieve periode ligt de interval vanaf nu verder uit elkaar. Desondanks ben ik nog steed zeer tevreden met het resultaat. Froukje heeft een goede basis gelegd.

Carina Janssens geplaatst op Aug 23, 2016 2:35 AM

Vorige week een behandeling met de dermapen gehad. In combinatie met het magnesiumpoeder thuis gebruiken. De rimpel is al bijna glad. Nu het samentrekken van de huid nog proberen te verbeteren.

Anne Hart geplaatst op Aug 1, 2016 0:05 AM

Ik laat me steeds verrassen door Froukje en dit keer was het Zen Shiatsu! Zoals altijd met bijbehorende ontspannende muziek en heerlijke geuren, en nu ook veel massagetechniek, waaronder een uitgebreide massage van tenen, voeten, voetzolen en onderbenen....heel lekker. Altijd moeilijk om niet in slaap te vallen, weer echt een mooi momentje, helemaal voor mezelf!

Herman geplaatst op Jul 26, 2016 9:18 PM

Afbouwen, Naast een tijd van behandeling is voor mij een periode van afbouwen aangebroken. Dat betekent dat er langere tijd tussen de behandelingen gaat zitten, terwijl het resultaat zichtbaar moet blijven. Tot nu toe gaat alles goed. Wordt vervolgd.

Carina geplaatst op Jul 26, 2016 9:09 PM

Ik heb naast de behandeling voor mijn fronsrimpel het magnesiumpoeder gebruikt. Het ziet er heel goed uit. De rimpel is bijna glad. Je ziet nog een lijntje. Echt een aanrader.

Michelle geplaatst op Jul 20, 2016 3:17 PM

Zen Shiatsu behandeling...super! wat een verwennerij. Ik kom jaren bij Froukje en meestal na 5 of 10 minuten gezellig bijkletsen weet zij mij altijd volledig tot rust te brengen en val ik zelfs in slaap! Deze behandeling was niet anders, ultieme ontspanning die ook merkbaar is na de behandeling. Mijn huid was zichtbaar strakker en sag er gezonder uit. Zoals alles bij Froukje is deze behandeling ook zeer professioneel. Jammer dat het niet wekelijks kan...

Angele van de Meerendonk geplaatst op Jul 16, 2016 1:20 AM

Ik heb vandaag weer een heerlijke behandeling van Froukje gekregen. Fris en Fruitig!!! Een mooi huidje en zelfs hele zachte vakantievoetjes. Echt een aanrader !!!!!!

Frank te Boekhorst geplaatst op Jul 13, 2016 1:50 AM

Na het lezen en horen van de enthousiaste reacties van meerdere klanten van Froukje vond ik dat het tijd was om haar ook aan een diepe fronsrimpel op mijn voorhoofd te laten werken. Ik heb inmiddels 3 behandelingen gehad (2x dermapen en 1x dermashaper) en kan al bevestigen dat de rimpel al een stuk soepeler en minder diep is geworden. Na het gebruik van de dermapen is de huid een paar dagen wat rood, daarna gaat het vervellen en is hij weer als nieuw. Ben benieuwd naar het effect van de komende behandelingen! Wordt vervolgd……….

Herman geplaatst op Jul 11, 2016 2:49 AM

Ik kan geen vergelijking maken. Ik heb tot nu toe geen stap over de vloer bij een schoonheidssalon gezet, behalve bij Froukje dan. Ik weet zeker dat de deskundigheid van Froukje heel ver gaat en je een eerlijk advies krijgt. Als ik nog een advies mag geven. Gewoon doen.

Carina geplaatst op Jul 11, 2016 2:38 AM

Na twee weken weer een behandeling voor mijn rimpel gehad. Na vele malen verbetering heb ik zelf het idee dat het nu wat minder snel verbetert. Froukje vindt dat het heel erg verbeterd is. Zij is de expert dus het zal zeker zo zijn. Ben benieuwd deze week nog eens een behandeling.

Carina geplaatst op Jun 21, 2016 2:03 AM

Hoi vorige week 6e behandeling gehad nu weer met de dermapen. Froukje ging deze keer iets dieper wat iets gevoeliger was maar totaal niet pijnlijk. De rimpel is ver naar buiten toe gekomen waardoor het minder zwaar eruit ziet. Nu nog het lijntje wat over gebleven is proberen te verbeteren. Fijn dat het op deze manier kan en nog gezellig ook.

Grada geplaatst op Jun 16, 2016 3:58 PM

Ik kom nu al jaren bij Froukje , buiten goede behandelingen, en erg veel kletsen wat wij samen kunnen. Hebben wij ook wederzijdse interesses . Maar nu is er wat speciaals bijgekomen. Ze heeft mijn leven gered volgens meerdere artsen. Tijdens mijn vorige behandeling. Zag Froukje een moedervlek onder mijn schouderblad , ze zei tegen mij dat ik deze na moest laten kijken. Ik ben naar mijn huisarts geweest en die heeft de moedervlek weg gehaald . na twee dagen kreeg ik bericht dat ik met spoed naar het ziekenhuis moest om nog meer weg te halen , dat is vorige week gebeurt. Nog geen idee hoe het verder gaat verlopen.Maar ik ben natuurlijk Froukje ontzettend dankbaar. Dat is met niets te beschrijven. We hebben elkaar geknuffeld vandaag. De band is hechter geworden. Eeuwig dankbaar liefs Grada����

Linda geplaatst op Jun 15, 2016 2:04 AM

Net thuis na een super ontspannende Zen Shiatsu-behandeling. Froukje neemt de tijd voor je, echt even me-time naast alle dagelijkse drukte!! Zalig!! Een aanrader, maar dat zijn eigenlijk al haar behandelingen...

AnneMieke geplaatst op Jun 14, 2016 7:59 PM

Een heerlijke Zen Chiatsjoe behandeling ervaren! Niet alleen super relaxend , maar ook duidelijk merkbaar in de vochthuishouding van mijn gezicht, doordat Froukje m.n. de lymfeklieren masseerde. Ik heb genoten en voelde me helemaal verwend, zeker ook nog met een cadeautje toe! Ik kijk uit naar de volgende keer.......

Herman geplaatst op Jun 14, 2016 4:25 PM

Mijn oog viel even op de welkomstekst op de website. Uitzicht op de Japanse tuin. Die heb ik nog niet gezien. Zou dat komen omdat ik mijn ogen gedurende de hele behandeling gesloten heb? Vorige week een 4e keer terug geweest om wallen onder de ogen te laten verwijderen (zonder te snijden). Ik ben heel tevreden, het resultaat mag er zijn. Nu nog mooi van binnen; en dat is volgens Fraukje, veel water / weinig kruiden / en iets van geen alcohol?

Carina geplaatst op Jun 9, 2016 2:17 AM

Gister een behandeling met de dermashaper gehad. Dit is de 5e behandeling en de rimpel is al een heel stuk minder. Ziet er erg goed uit. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Niet verwacht dat dit zo snel zou verbeteren.

Herman geplaatst op Jun 7, 2016 1:25 AM

Tot een maand geleden nooit de behoefte gehad om een schoonheidsspecialiste te bezoeken. Nu 4 behandelingen verder weet ik wel wat ik heb gemist. Op dit moment geen vermoeide ogen meer en wallen onder mijn ogen zijn verdwenen. Tijdens de laatste behandeling ging even het licht uit. Niet letterlijk natuurlijk. Ik werd verrast met een oogmasker. Bedankt Froukje.

Carina geplaatst op Jun 7, 2016 1:02 AM

Vorige week 31-05 behandeling met de Dermapen gehad. Het was niet vervelend, de rimpel wordt al echt een stuk minder. Dit was de 4e behandeling. Na een dag of drie gaat het een beetje vervellen. Het ziet er goed uit.

Angele van de Meerendonk geplaatst op Jun 3, 2016 10:33 PM

Vanmorgen een heerlijke schoonheidsbehandeling van Froukje gehad.Deze keer werd het gebruikte masker lekker helemaal ingemaseerd !!! Ik heb nu weer een heel lekker zacht huidje en mijn werkbrauwen zijn ook weer mooi in model!!! Ik kan er weer een paar weekjes tegen!!! Heel erg bedankt !!!

Anne geplaatst op May 31, 2016 0:26 AM

Onlangs een Zen Shiatsu behandeling gekregen, weer eens helemaal wat anders! Bijzondere hoofdhuid- en gezichtsmassage, nek, armen...alles met een zalige geur van Lotus. Froukje maakte echt wat los, ik voelde warme stromen door mijn armen en benen gaan en nadien was ik echt goed moe. Vervolgens veel water drinken en direct mijn mandje in....volgende ochtend herboren er weer uit!Leuk om steeds weer iets nieuws te ervaren.

Carina geplaatst op May 25, 2016 1:20 AM

Vandaag weer behandeling met Dermashaper gehad. Niets gevoeld. Rimpel wordt beduidend minder. Volgende week behandeling met Dermapen.

Herman geplaatst op May 25, 2016 1:05 AM

Vandaag de 3e behandeling ondergaan. Ik begon me te storen aan wallen onder de ogen. Zelf al verschillende cremes geprobeerd zonder resultaat. Ik heb zelfs even gedacht aan plastische chirurgie. Dat blijkt niet nodig. Op dit moment na 3 behandelingen met de derma-shaper zichtbaar resultaat. Ik kan Froukje aanraden bij iedereen die twijfeld.

Carina geplaatst op May 23, 2016 11:31 PM

Hallo, zoals beloofd weer een bericht. Vorige week de tweede behandeling gehad. Dit maal met de dermashaper. Ik heb er niets van gevoeld. De rimpel wordt al iets minder diep. Huid daarnaast is nog een beetje verdikt maar dat zal wel weer weg trekken.

Ria v.d. Heiden geplaatst op May 18, 2016 4:29 PM

Ik ben donderdag geweest en werd weer een uur lang verwend door Froukje. Dat is altijd heerlijk en je huid voelt zacht en glad aan. Ik vind het leuk dat ze steeds een andere behandeling bedenkt en tot nu toe allemaal heel fijn. Ik kan het iedereen aanbevelen om een afspraak te maken!!!

Carina geplaatst op May 17, 2016 1:43 AM

Vorige week een behandeling gehad met de dermapen. Ik wil graag dat een diepe rimpel tussen mijn wenkbrauwen wat minder zichtbaar wordt. Het deed geen pijn alleen een raar gevoel. Nog niet heel veel verschil te zien maar het heeft een aantal keer nodig. Hou jullie op de hoogte.

Anne Hart geplaatst op Mar 16, 2016 2:10 AM

Om de paar weken lekker relaxen bij Froukje kan ik iedereen aanraden! Naast de terugkerende verzorging (wenkbrauwen e.d.) krijg ik steeds afwisselende seizoensbehandelingen, met ook altijd...mijn favoriet...een heerlijke massage. Dat laatste onderdeel is echt een pluspunt van Froukje en kan vanalles zijn, nek, schouders, gezicht, hoofdhuid, met of zonder bijzondere elementen. Gisteren bijvoorbeeld "hot stones", zalig. Ik ga altijd 's avonds, daarna kan ik zo mijn bed in en de volgende ochtend stralend weer op!

Marcella geplaatst op Mar 24, 2013 10:41 PM

Heb vorige week een goeie gezichtsbehandeling gehad. Behandeling gaf een wat vreemd gevoel(zeker niet pijnlijk!) en rimpeltjes waren werkelijk minder ook mn huid voelt heerlijk zacht aan. Echt een aanrader!

Mieke geplaatst op Apr 7, 2012 7:35 PM

Ik heb wimperextensions laten zetten en het resultaat is super. De mensen in mijn omgeving vinden het heel natuurlijk en ontzettend mooi.Ik zelf vind het natuurlijk ook erg makkelijk, je wimpers zien er altijd goed uit.

Angèle van de Meerendonk geplaatst op Feb 4, 2012 0:15 AM

Ik heb van de week mijn verjaardag gevierd en kreeg van verschillende kanten te horen dat ik er zo goed uit zag!! Met dank aan Froukje haar microdermabrasie behandeling!!!Ik ben pas op de helft van de kuur en heb nu al een heel goed resultaat.Een gladde en meer egale huid! Ik ga nog een paar behandelingen door.

Mo van der Linden geplaatst op Jun 16, 2011 2:35 PM

Ik heb inmiddels de microdermabrasie behandeling afgesloten. Ik hoopte dat mijn onrustige en onregelmatige huid egaler zou worden en dat is heel goed gelukt! Niet alleen dat maar mijn huid ziet er ook stralender uit! Dat gecombineerd met de warme gastvrijheid van Froukje maakte het helemaal super!

Nanette geplaatst op May 31, 2011 12:13 PM

Ik heb afgelopen vrijdag een heerlijke gezichts behandeling gehad.Dit helemaal in het teken van Viva la donna dag!!! Heel erg bedankt voor deze verwennerij!

Charlotte en Ineke de Haan geplaatst op May 29, 2011 2:24 PM

Door de "Viva la Donna"dag zijn we bij Froukje terecht gekomen. We hebben ons erg welkom gevoeld en hebben goede adviezen gekregen. Met een lekker glad en zacht huidje en mooi opgemaakt zijn we vertrokken. Heel erg bedankt Froukje.

tineke geplaatst op Apr 6, 2011 0:10 AM

10 dagen geleden heb ik de 1e MicroSkinPolisch behandeling gehad. Ik had hoge verwachtingen en met resultaat. Mijn gezicht was gladder en de rimpeltjes waren zichtbaar fijner. Mijn huid voelde ook best wel strak aan na de behandeling. As zaterdag krijg ik de 2e behandeling... ik kan haast niet wachten!!!

Joyce van Geel geplaatst op Mar 28, 2011 2:38 AM

Vrijdag begin ik weer met een Skin lightening kuur van 6 weken. Heb de kuur in december ook gedaan en het is echt waar,de pigmentvlekken in mijn gezicht zijn lichter geworden,mede door het gebruik van de geweldige chroma white producten.Je komt ook helemaal herboren uit die heerlijke verwarmde stoel! Gr. Joyce

patricia geplaatst op Mar 18, 2011 11:38 PM

froukje had me geinformeerd dat ze gingen starten met wimperetensions heb natuurlijk gelijk een afspraak gemaakt afgelopen woensdag was het dan zover en het is prachtig geworden zo naturel net of het me eigen wimpers zijn krijg alleen maar goede reacties.groetjes patricia

patricia de graaf geplaatst op Mar 15, 2011 10:12 PM

was al een tijd op zoek naar iets voor de acne littekens op me gezicht,ben toen terecht gekomen bij salon mooi en gestart met een kuur microdermabrasie. heb intussen 5 behandelingen achter de rug en me littekentjes zijn zichtbaar minder geworden.kan niet wachten op het eindresultaat.helemaal toppie

Sandrina Vermeulen geplaatst op Feb 19, 2011 0:09 AM

Op aanraden van Froukje ben ik onlangs begonnen met een kuurbehandeling Microdermabrasie en het resultaat is echt verbluffend! De onregelmatigheden op mijn huid zijn nu al een stuk minder zichtbaar en ik heb nog maar twee behandelingen gehad. Ben er zo blij mee! Zie nu al uit naar de volgende behandeling!

Simone geplaatst op Nov 29, 2010 4:50 PM

Heerlijke behandeling met erg prettige producten. Met mooi aangebrachte make-up en een zachte huid zeer tevreden naar huis gegaan!

Carla Kerr geplaatst op Oct 24, 2010 11:44 PM

Begin oktober kennisgemaakt met Salon Mooi en Froukje, via de schoonheidsbon. Ik heb genoten, kreeg veel informatie en de omgeving was heerlijk rustgevend. Kijk uit naar de volgende keer.

Eva geplaatst op Oct 5, 2010 1:07 PM

Ik heb genoten van de massage en de gezichtsbehandeling! Ik ben al jaren bekend met de producten van dermalogica en ben superblij dat er een mooie salon in de buurt is die met dit product werkt. Snel tot ziens!!

Sofie geplaatst op Sep 24, 2010 0:56 AM

je gaat liggen in een heerlijk verwarmde stoel, je sluit je ogen en neemt al die lekkere produktgeuren op. Je laat je leiden door de rustgevende muziek en de heerlijke massage. Mijn gezichtje weer mooi. Wat wil je nog meer? Ik ben echt verwend en heb een uur op een roze wolk gezeten. Ik heb genoten, het was heerlijk en het was klasse! dank je wel Froukje groetjes Sofie

MC geplaatst op Sep 12, 2010 1:43 AM

Ik was op zoek naar Jane Iredale make up en kwam zo bij Froukje terecht. Ik had het geluk dat er op het moment dat ik kwam voor advies de vertegenwoordigster en een visagiste aanwezig waren. Met 3 personen hebben ze mij een geweldig advies gegeven en hebben ze volop de tijd voor me genomen. Na het opmaken met deze make up wist ik niet wat ik zag, zo mooi en de hele dag perfect op de huid. Een heel mooi product dus en echt een aanrader voor iedereen met een gewone maar vooral met een probleemhuid zoals de mijne. Bovenal was ik prettig verrast door de gastvrijheid en de service van Froukje. Ik werd notabene heerlijk gereinigd alvorens de make up werd aangebracht. Ik werd verlegen van alle aandacht. Ik vind Froukje een heerlijk mens die de klant zich nog koning laat voelen! Goed bezig! Dank je wel Froukje!!!! Ik kom zeker weer!

Hester geplaatst op Sep 2, 2010 2:28 AM

Heerlijke behandeling, mijn huid voelde en zag er de volgende dag stralend uit. Ook een goede uitleg over de produkten gehad.

Marieke geplaatst op Aug 5, 2010 11:51 AM

Een heerlijk ontspannende massage gehad! Voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer. Groetjes Marieke

helen de viet geplaatst op Jul 25, 2010 11:25 PM

PRIMA VERZORGDE WORKSHOP EN WAT EEN MOOI ERUIMTE HEB JE! GR HELEN

Christel Lauret geplaatst op Jul 25, 2010 6:02 PM

Via de leuke website ben ik bij Froukje gekomen. Ik was zeer tevreden over de behandeling en de rustige sfeer. Ik verheug me al op de volgende keer.

Jacqueline Tak geplaatst op Jul 13, 2010 0:06 AM

Onze dochter heeft afgelopen zaterdag hier haar 13e verjaardag 'gevierd' met haar 4 vriendinnen. Wat een verrassing ! Ze waren ontzettend enthousiast en wij trots op zulke mooie meiden ! Echt super - dank je wel Froukje.

Lonneke geplaatst op Jun 18, 2010 0:41 AM

Heerlijk kunnen ontspannen! en zelfs een lift naar huis. Wat een service!

Hanneke van de Ven geplaatst op Jun 9, 2010 1:18 AM

De behandeling was heel ontspannend, professioneel, met een uitgebreide uitleg en mooie producten. Daarnaast straalt de salon professionaliteit en rust uit.

Michelle de Keijzer geplaatst op Jun 8, 2010 1:35 AM

Ik heb het ervaren zoals mijn verwachtingen van een schoonheids behandeling zijn; professioneel, kundig, vriendelijk, en door de sfeer die je hebt kunnen creeren in je mooi ruimte was het zeker ontspannend! Produkten zijn erg goed, in korte tijd merkbaar verschil!

Astrid Snieders geplaatst op May 14, 2010 8:27 PM

Alles is mooi, en het leuke is,ik voel mezelf ook mooier als ik weer buiten stap. Heerlijk, wat een verwenuurtje

Monique van der Linden geplaatst op Apr 8, 2010 4:48 PM

Heerlijke behandeling en tijdens het intrekken van het gezichtsmasker krijg je een handmassage, ook erg lekker. Kortom een aanrader.

Monique Kemperman geplaatst op Apr 1, 2010 11:28 PM

Zeer tevreden over de behandeling en over de producten ze doen hun werk goed !!

Rina Adriaansen geplaatst op Mar 31, 2010 12:15 PM

Rust, schoon, heerlijke massage, goede produkten, kortom, geweldig!!

Angele van de Meerendonk geplaatst op Mar 5, 2010 2:39 PM

Fijne behandeling. Resultaat een mooi en zacht huidje. Produkten zijn wel duur, maar ze doen dan ook echt wat ze beloven.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you! Your message was sent successfully.

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.